In de spotlight; John Bosman

John Bosman is 54 oud en komt uit Venlo Noord. Hij werkt inmiddels alweer een jaar bij Kwekerij Roobeek, zo’n 32 uur per week.  

Voorheen werkte John in een kringloopwinkel in Venlo. Daar controleerde en repareerde hij elektrische apparaten. Helaas ging het niet meer zo goed met die kringloopwinkel, maar gelukkig kreeg hij vrij snel een baan aangeboden bij Roobeek. Hij doet hier nu van alles, bijvoorbeeld planten knippen en op het veld werken.

John is positief over het werk bij Kwekerij Roobeek, hij vindt eigenlijk al zijn werk leuk om te doen en er zijn niet echt dingen die hij niet leuk vindt. In de winter werkt hij het liefst binnen en ’s zomers buiten. John kan het goed vinden met zijn collega’s. Ook is hij tevreden over zijn werkleiding en zijn chef.

Hij heeft genoeg geleerd in zijn tijd bij Roobeek, hij had hiervoor nog niks met planten gedaan. Maar dat is hem goed afgegaan, inmiddels heeft hij nergens meer moeite mee. John is blij dat hij bij Roobeek werkt, hij heeft het naar zijn zin en hij hoopt dat hij hier kan blijven werken. “Ik vind het zo leuk.”